Wie zijn we

Verno Scientific werd opgericht in 2002 als onafhankelijk wetenschappelijk adviesbureau. Verno Scientific is gespecialiseerd in vlot leesbare communicatie over voeding, voedingssupplementen en fytotherapie.

Geert Vergote en Sofie Noppe, de bezielers van toen, zijn nog steeds de drijvende krachten. Verno Scientific biedt u een ruime dienstverlening aan. Wij verzorgen uw teksten en presentaties, geven uw project de gewenste wetenschappelijke ondersteuning, begeleiden u doorheen relevante wetgeving en leggen de nodige contacten met externe experten.

Geert Vergote

Geert is oprichter en algemeen directeur van Verno Scientific. Hij studeerde af als apotheker aan de Vrije Universiteit Brussel en promoveerde als doctor in de farmaceutische wetenschappen aan de Universiteit Gent. Sinds 2008 is hij gastprofessor Farmacologie, Fytotherapie en Nutritherapie aan de Odisee co-hoge school. Geert is een échte lesgever. Met kennis van zaken en op een enthousiaste manier informatie meedelen aan derden is zijn troefkaart.

Sofie Noppe

Sofie is wetenschappelijk directeur van Verno Scientific. Zij behaalde haar masterdiploma in de biomedische wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Sofie is een schrijverstalent en een echte speurneus. Snel en efficiënt wetenschappelijke literatuur verwerken is haar specialiteit.

Verno Scientific bvba • Galgenbergstraat 50 • 9290 Berlare • +32 52 42 66 97 BE0875.222.684 • RPR Gent, afdeling Dendermonde

IMG_2252.jpeg

Geert

"Everybody is a genius. But, if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will spend its whole life believing that it is stupid. (Einstein)"

IMG_0835.jpg

Sofie

"Gardening is a brilliant complementary therapy, and ... you get tomatoes."