Verno Scientific

Medische teksten

Medische teksten

Verno Scientific schrijft medische teksten. De thema’s zijn variabel. Algemeen gezondheidsadvies, voeding, voedingssupplementen en geneeskrachtige planten (fytotherapie) komen aan bod. Medische teksten op maat van uw doelgroep.
Lees meer
Notificatie voedingssupplementen

Notificatie voedingssupplementen

Wenst u voedingssupplementen of verrijkte voeding op de Belgische markt te brengen? Na een grondige conformiteitsscreening stelt Verno Scientific uw notificatiedossier samen en volgt de stand van zaken op.
Lees meer
R&D Support

R&D Support

Zoekt u advies tijdens het samenstellen van een innovatief voedingsmiddel, voedingssupplement of fytotherapeutisch preparaat? Verno Scientific is een betrouwbare consultant en kan steunen op meer dan 10 jaar ervaring.
Lees meer
Claimonderbouwing

Claimonderbouwing

Het opstellen van een goed literatuurrapport is specialistenwerk. Verno Scientific stelt een gedetailleerd wetenschappelijk claimdossier op, conform de richtlijnen van EFSA, voor algemene claims, claims omtrent ziekterisicobeperking en claims voor kinderen.
Lees meer
Wetenschappelijke opleidingen

Wetenschappelijke opleidingen

U bent op zoek naar een enthousiaste gastspreker voor uw vereniging of bedrijf? Verno Scientific zorgt ervoor dat uw gastpubliek op een aangename manier de nodige kennis opdoet.
Lees meer

Betrouwbare informatie over voeding, voedingssupplementen en fytotherapie

Contacteer ons