Medische teksten

Verno Scientific schrijft medische teksten. De thema’s zijn variabel. Algemeen gezondheidsadvies, voeding, voedingssupplementen en geneeskrachtige planten (fytotherapie) komen aan bod.

Medische teksten op maat van uw doelgroep met een aangepaste schrijfstijl naargelang de tekst bedoeld is voor de professionele zorgverstrekker of een breed publiek. Dat is onze specialiteit.

Verno Scientific verzorgt de redactie van uw folders, flyers, brochures, compendia, detail aids, nieuwsbrieven, verslagen, websites, advertenties of wetenschappelijke artikels. We bezorgen uw tekst in het Nederlands, Frans, Engels of Duits.

Betrouwbaar

U krijgt van ons betrouwbare en recente informatie. Dit kunnen we garanderen omdat Verno Scientific toegang heeft tot een uitgebreide bibliotheek en gespecialiseerde wetenschappelijke databanken. Het informatief en verhelderende karakter van onze teksten is hoog. Ingewikkelde materie wordt omgezet in een vlotte en voor iedereen begrijpelijke taal.

Creatief met claims

Als producent van voeding of voedingssupplementen moet u zich houden aan de wettelijk toegelaten voedings- en gezondheidsclaims wanneer u zich tot een breed publiek richt. Verno Scientific springt hier correct maar creatief mee om tijdens het ontwerp van uw advertentie, productbrochure of publiredactioneel. U krijgt altijd een originele en vlot leesbare tekst.

Vijf redenen om voor uw teksten Verno Scientific in te huren:

  1. Wetenschappelijk correct
  2. Vlot leesbaar
  3. Op maat van uw doelgroep
  4. Respect voor de claimwetgeving
  5. Taalvariaties in het Nederlands, Frans, Engels of Duits
Gezondheidsclaims.jpg

Gezondheidsclaims

De impact van de Europese wetgeving (Verordening (EG) nr. 1924/2006) volgen we op de voet. Wetswijzigingen in België en Nederland ontvangen we uit eerste bron.